Skip to main content

Office 365 for Education

Storitve Office365 so zaposlenim na voljo v okviru plana Office 365 Education A2. Office 365 za izobraževanje je komplet storitev in orodij, ki članicam Univerze v Ljubljani omogoča podporo sodelovanju in komunikaciji med vsemi udeleženci v izobraževanju. Omogoča varno mobilno delo preko različnih odjemalcev in širokega nabora spletnih brskalnikov.

Na voljo je:

  • SPLETNA IN NAMIZNA PISARNIŠKA ZBIRKA OFFICE 365 (ustvarjanje in urejanje dokumentov v programih Word, OneNote, PowerPoint in Excel preko spletnega brskalnika; namizno različico programa Office lahko namestite na 5 računalnikov)
  • VARNA ZASEBNA SHRAMBA V OBLAKU (OneDrive za podjetja nudi 1 TB osebnega prostora za shranjevanje dokumentov, ki se sinhronizirajo z računalnikom in omogoča dostop brez povezave in tesno povezavo s pisarniško zbirko Office)
  • SHAREPOINT (za upravljanje z dokumenti in projekti)

Prijava (ne deluje v Crome):  https://login.microsoftonline.com/ . 

Ko se povežete na spletno stran Office 365, vpišete uporabniško ime (uporabniško ime@fgg.uni-lj.si) in kliknete Vpis. Z vpisom boste preusmerjeni na sts.uni-lj.si, kjer vas bo pojavno okno prosilo za uporabniško ime in geslo. Ko se prijavite imate na vrhu navigacijsko vrstico z aplikacijami in nastavitvami.